Wil jij ons ontmoeten?

Laat het ons weten en wij nemen contact met je op.

Locatie

Nederland

Bel ons

 Marieke: 06-41238223

Nynke: 06-52021314

 

Email

welkom@visueelmanifest.nl

Algemene vragen

Hoe werkt Visueel manifest ?

Samen werken we aan jouw zichtbaarheid. Je kunt kiezen uit een 3 maanden- of een jaartraject. Geen standaard beeldbank of een branding waar jij jezelf niet in herkent. Wij zorgen voor unieke beelden die daadwerkelijk jouw persoonlijkheid en visie laten zien. Jezelf onmiskenbaar presenteren door een synergie van de juiste kleding en de juiste uitstraling.

Wat moet ik doen ter voorbereiding?

We starten met een kennismakingsgesprek, daarin bespreken we jouw wensen en plannen we direct de 2 dagen in waarin we actief met jouw aan de slag aan. Ter voorbereiding ontvang jij een 10 stappenplan van ons zodat je precies weet waar je aan toe bent. 

Hoelang duurt een traject?

Je kunt kiezen uit een 3 maanden of een jaartraject waarin wij persoonlijk en op afstand begeleiden.

 

Hoeveel contact momenten zijn er?

Bij een 3 maanden traject start het met een kennismaking, vervolgens een hele dag bij Nynke om te werken aan jouw persoonlijke en zakelijke imago, de dag van de fotoshoot en na het ontvangen van jouw beeldbank hebben we nog een een online nabespreking. Dit zijn de officiële contactmomenten, uiteraard zijn wij tijdens het gehele traject beschikbaar om te sparren.

 

Voor wie is Visueel manifest geschikt?

Voor iedereen die wilt werken aan haar of zijn zichtbaarheid door te werken aan de juiste uitstraling in de branding van je foto’s.

Wat is het resultaat na een traject?

Je leert hoe je het beste uit jezelf kunt halen en dat kunt toepassen in je uiterlijke presentatie. Door kleding af te stemmen op je persoonlijkheid vergroot je hiermee het zelfvertrouwen en daarme je impact. Aan het einde van het traject heb jij een beeldbank die perfect aansluit op jouw bedrijf.