over ons

nynke politiek & marieke van dulmen

twee enthousiaste, ambitieuze en energieke onderneemsters die verder gaan dan het perfecte plaatje. Wij gaan voor het maximale resultaat op een laagdrempelige manier. In drie maanden zet jij stappen naar jouw unieke visuele manifest en ben jij zichtbaarder dan ooit!

Is het tijd om jouw plek

te claimen?

Wij helpen jou met de eerste stappen in jouw visuele manifest!

Je hebt geen idee hoe je jezelf krachtig moet presenteren?
Je wilt niet voor verrassingen te komen staan en kiest daarom bewust voor een kwalitatieve basis garderobe die goed aansluit op jouw bedrijf/functie.
Wil jij meer dan een standaard beeldbank?
Unieke beelden die daadwerkelijk jouw persoonlijkheid en visie laten zien.
Wil je jouw verschillende karakters zichtbaar maken door middel van het juiste imago waardoor je een krachtige uitstraling creëert en daarmee kunt spelen?
Jezelf onmiskenbaar zichtbaar presenteren! Door een synergie van de juiste kleding en de juiste uitstraling creëer je de perfecte branding in je foto’s.

Maak kennis met Marieke en Nynke

businessfotograaf

Marieke van Dulmen

 

Beeldstrateeg & Fotograaf

Een goed portret is zoveel meer dan een technische foto. Heel cliché maar binnen een paar seconden kun je zoveel overbrengen met een foto.

De laatste jaren heeft beeld een prominente plek gekregen in ons dagelijks leven. Er komen per dag duizenden beelden op ons af en ons brein probeert ze te categoriseren. Wat spreekt aan, blijft dit hangen, moet ik hier wat mee?

Mijn ervaring in het bedrijfsleven als marketing- en communicatie specialist komt mij heel goed van pas in mijn fotografiewerk. Ik schiet nooit zomaar wat plaatjes, maar overzie het geheel en weet welke input ik nodig heb om tot inhoudelijk passende beelden te komen.

Als fotograaf help ik jou om je verhaal te vertellen, je bedrijf neer te zetten in beelden. Beelden die passen bij jou, je kernwaarden, je zakelijke doelen. Stap voor stap wordt helder wat verteld moet worden om jouw boodschap over te brengen, je klanten te raken.

 

 

  • Ervaring Marketing
  • Coffee lover
  • fotografie
  • Creatief
  • analytisch
laatzienwiejebent

Nynke Politiek

 

Lifecoach & Imagocoach

Jezelf op een persoonlijke manier presenteren is niet vanzelfsprekend. Hoe zorg je ervoor dat je echt verbinding maakt? Welke kwaliteiten laat je zien in je uiterlijke presentatie?

Het beste uit mensen halen en precies dat laten zien aan anderen. Dat is mijn motto!

Na mijn ervaring in de uitzendbranche heb ik 10 jaar geleden de stap gezet naar het ondernemerschap. Als Imagocoach werk ik vanuit jouw identiteit en maak de vertaalslag naar de buitenkant. 

Mensen inspireren, uitdagen en adviseren maakt mij gelukkig. Samen bekijken hoe je nog meer kunt gaan staan voor wie je bent. Zelfvertrouwen, zelfbeeld en uitstraling zijn 3 pijlers waar ik aan werk.

Hierdoor komt je persoonlijkheid meer naar voren en ontstaat er een unieke en eigen uitstraling.

 

  • Ervaring coaching
  • Coffee lover
  • Creatief
  • Stoer
  • ervaring kleding- en stijladvies

“Visueel Manifest is goud waard want je hoeft nergens meer over na te denken, zij zorgen voor de complete branding”

“De kleding en visagie afgestemd op je persoonlijkheid zorgen voor een sterke uitstraling en geven extra kracht, dat zie je terug in het resultaat”

“De 10 stappen ter voorbereiding op de fotoshoot is erg prettig, dat geeft ruimte om alvast te oefenen en zorgt voor een extra zelfverzekerde houding”

“Alles in 1 overzicht via een online gallerij waar je kunt aangeven welke foto’s je wilt gebruiken voor je branding. Ook super prettig om dan naderhand begeleiding te krijgen hoe je optimaal gebruik kunt maken van de foto’s”

onmiskenbaar zichtbaar
onmiskenbaar zichtbaar
onmiskenbaar zichtbaar

de weg naar jouw visuele manifest

Wij werken nu een aantal jaren samen, maar dit traject hebben we helemaal nieuw opgezet.Op basis van onze ervaring weten we precies waar we elkaar versterken en wat jij nodig hebt om tot jouw unieke visuele manifest te komen.

Elkaar goed leren kennen en de tijd nemen om de diepte in te gaan is voor ons cruciaal. Echte 1-op-1 aandacht om tot een maximaal resultaat te komen.

De kick off staat in het teken van jouw identiteit en je kernwaarden. Dan volgt een coachingssessie met Nynke, incl een shoppingsessie. We sluiten deze 3 maanden af met het maken van je beeldbank.

zet die stap naar jouw visuele manifest

Wil je meer weten over wat wij voor jou kunnen betekenen? Laat het ons weten en dan nemen wij binnen 24 uur contact met je op.

Bel ons

stuur ons een e-mail